2012. szeptember 27., csütörtök

Kiterítjük amink van

Október 14.-e a 24. Képregény Börze időpontja. Ezért aztán néhány hete jó mélyen beszívtuk a levegőt, és úgy döntöttünk majd csak börzén fújjuk ki. Azóta lélegzetvisszafojtva dolgozunk, megállás nélkül, hogy nyomdakész állapotba hozzuk mind a hat (jaja, jól hallottátok HAT!) nyomtatott megjelenésre szánt kiadványunkat.





A félkész, készülőfélben lévő, félbehagyott, felhagyott, elhagyott, elnagyolt, elsumákolt projektjeink közül ezek azok, amelyek valóban elkészültek és méltónak találtattak arra, hogy közszemlére és vásárba bocsájttassanak. Szóval itt tartunk most, majdnem húsz év után (jaja, bizony annyi HÚSZ!), kiállunk és jól megmutatjuk. Voltak már kisebb pukkanások, de most végre egy grandióz augusztus 20-i tüzijátékot terveztünk.
Nézzük miből válogathattok:

Három mázsás oriásbébink, Gor első seasonjának hat epizódjából az első öt biztosan ott lesz. A hatodik már megfogant, születés a tavaszi fesztiválra várható.









Ha ez önmagában még nem volna elég, vagy esetleg valakinek nem jön be annyira a barbár hentelős, sámános pszichedelika, magunkkal visszük kölyökkori legeslegeslegeslegelső képregényötletünk 2012-es inkarnációját. Nagyon büszkék vagyunk rá, sok-sok új rész várható a pörgős nyitóepizód után.




Személyesen találkozhattok velünk, pontosabban szólva egyikünkkel - hiszen másikunk külhonba szakadva űzi tovább az ipart - 2012. október 14. (vasárnap) 10:00 – 15:00 a

Munkásotthon utca 3. szám alatti Általános Iskolában (BP. IV. kerület). Link meg itt


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése